бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Диего изправи на нокти Локомотив

Универсалният футболист на Локо Пд Диего Фераресо изправи на нокти треньорския щаб. Той е с контузия в рамото от гостуването на Локо Сф, спечелено с 2:1.

Вчера Диего бе на прегледи, а днес е на нови такива. И до последно ще бъде под въпрос за Битката за Пловдив въпреки огромното си желание да участва в него.

„Имам силни болки в рамото. Каквото и да става – ще стисна зъби за мача с Ботев, защото така трябва. Това е изключително важен двубой, осъзнаваме залога и нямаме право да отстъпваме. Готов съм да играя въпреки болките и не се безпокоя от съперника. Това обаче няма да е просто дербито на Пловдив, но и директен сблъсък за тройката. За мен ще е голямо удоволствие да играя в Лига Европа с Локо и ако победим Ботев сега, задачата ни ще бъде по-лесна.”

“В първия мач ни удариха с 2:0, тогава бяхме трагедия. Направо не знам какво ни стана. Но сега всичко е различно. Ще играем на „Лаута” и феновете ще са зад нас. С тяхната подкрепа вярвам, че ще успеем да победим противника. Няма да допуснем да се представим по същия начин, както в първия мач”, сподели Диего. Той допълни, че очаква Мартин Камбуров пак да вкара.

„Той е чудесен играч и много добър човек. Вкара доста голове, които бяха от голямо значение за отбора. Определено той е един от ключовите футболисти. Лидер е, помага ни много и ни мотивира допълнително, защото знае как да го прави. Дано пак вкара в неделя и да победим”, завърши той.

“Тема Спорт”

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker