бетано най-добър сайт за слот игри
ФК ЕвроколежФутбол

Евроколежа изпусна Гигант

Отборът на Евроколеж записа първо равенство през сезона, след като при гостуването си завърши 1:1 с Гигант Съединение. Срещата беше от 11 кръг на Югоизточната В група, а головете отбелязоха Георги Куртев за Евроколеж и Илия Дигонски през първото полувреме.

Колежани завършиха с десет души срещата, след като Христо Стамов получи червен картон. И двата отбора бяха декорирани с много картони от главният съдия, а след края феновете на домакините поискаха обяснения за отсъжданията му. През първото полувреме Евроколеж играха по-добре и още в 15 ми Щерев пробва от далеч мерника си, но топката мина над напречната греда.По-късно отново бившият играч на Пирин ГД проби в наказателното поле, но беше париран от двама защитници на домакините. В 35 мин домакините спряха атака на колежани. Бончев намери в дясно Мирослав Караиванов. Крилото проби в наказателното поле и центрира към втората греда. Георги Куртев овладя и с хубав удар вкара в далечния ъгъл на вратаря Джезлов – 0:1. Три минути по-късно домакините изравниха с далечен удар на Дигонски в дясната сглобка – 1:1.  Пет минути по-късно след пробив на Караилиев в наказателното поле последва удар към вратата. Топката обаче срещна ръка на защитник в светло синьо, но не последва сигнал от рефера. В последната минута на първата част Ангел Делчев се наложи да изчиства от голлинията след атака на домакините.

През втората част домакините бяха по-активни на терена, но така и не стигнаха до втори гол. Петнадесет минути преди края Христо Стамов получи жълт и червен картон за спиране на откъснат играч на Гигант зад защитата. Десет минути по-късно резервата Антон Кюлюнков проби самостоятелно в полето на домакините. Нахлу в наказателното поле, но бе избутан от защитник на Гигант. Така и двата отбора поделиха точките в срещата. Евроколеж приема в следващият кръг Левски Карлово на 26-ти от 14.30 часа, а Гигант гостува на Созопол.

fceurocollege.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker