ДюшЛокомотив ПловдивСъбитияФутбол

Юношите на Локомотив (Пд) домакини на силен детски турнир през септември

На 5-ти и 6-ти септември Локомотив (Пд) ще бъде домакин на силен детски турнир с международно участие. Надпреварата е за деца, родени през 2004 и 2006 година, като в нея ще участват общо 14 отбора. На “Лаута” пристига и отборът на Фелтмохинг (Мюнхен). Немският тим връща визитата на “черно-белите”, след като през април тази година малките “смърфове” от набор 2004 участваха в подобен турнир в Мюнхен (Байерн Сокър Къп).

Мачовете ще се играят на големия изкуствен терен в комплекс “Локомотив”. Предвидени са купи и медали за първите 3 отбора във всяка възрастова група, както и индивидуални награди за най-добрите футболисти. Децата от набор 2006 ще играят Футбол 7 (6 полеви плюс 1 вратар), а отборите от набор 2004 – Футбол 9 (8 полеви плюс вратар).

Мачовете започват в събота (5-ти септември) от 9,00ч. и продължават до 19,00ч. Финалите са в неделя и ще бъдат ръководени от международен съдия от родната “А” група. За зрителите ще има бира и скара, които ще направят престоя им на “Лаута” още по-приятен.

Отборите ще бъдат разделени в две групи, като ще се играе по системата “всеки срещу всеки”. Локомотив (Пд) ще участва с по 2 отбора в двете възрасти.

Останалите отбори, които ще спорят за призовите места в турнира, са ЦСКА, Берое, Черноморец (Бс), Векта (Пд), ДИТ (София), Национал (София) и Фелтмохинг (Мюнхен).

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker