бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Юношите на Ботев победиха Локо в дербито на U17

Ботев победи Локомотив като гост с 1:0 в дербито на Елитната юношеска група до 17 години. Единственото попадение за “канарчетата” падна в началото на двубоя от дузпа, а негов автор стана Александър Грънчарски.

Срещата започна без опасности пред двете врати, като в 10-та минута се стигна до дузпа за Ботев, която беше реализирана от Александър Грънчарски.

След попадението чистите положения пред двете врати почти липсваха.

През втората част Локомотив направи няколко опасни атаки, като две от тях бяха доста чисти. Домакините пропуснаха да изравнят, след като играч на Локомотив засече центриране с глава, но Стамен Бояджиев спаси. Малко по-късно Бояджиев излезе извън вратата си, играч на Локомотив стреля от около 25 метра, а състезател на Ботев изчисти от границата на вратарското поле. До края на двубоя друго интересно в двубоя не се случи и Ботев победи с 1:0.

С тази победа Ботев се изкачи до второто място с 27 точки, задминавайки втория Литекс, който загуби като гост на Черно море във Варна с 0:1 и остана с 26 точки. Локомотив вече е 14-ти с 11 точки, след като беше задминат от Верея и Чавдар Етрополе, които победиха у дома съответно Видима-Раковски с 3:1 и Пирин 2001 с 2:1.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker