бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Ще стъпи ли Рома накриво и срещу Аталанта?

В пореден мач от двадесетия кръг на Серия А един срещу друг ще се изправят отборите на Рома и Аталанта.

Наглед мач, който ще ни предложи доста битка на Стадио Олимпико в Рим от 19:00ч. (б.в.)

Двата тима преследват коренно различни цели през настоящата кампания, но в случая, за да ги достигнат, те трябва да вземат максимума от срещата помежду им.
В класирането тимът на Еузебио Ди Фраческо заема заветната четвърта позиция даваща право на участие в Шампионската лига догодина, докато Аталанта е на девето място и преследване на шестото място, предлагащо последната квота за турнира Лига Европа, не изглежда никак нереално.

През настоящата кампания „джалороси“ и „нерадзури“ участват в Европа, като впечатлиха с доста добри резултати и класиране, завършвайки на първите места в групите си. Рома приключи есенния дял в Шампионска лига над отбори като Челси, Атлетико (М) и Карабах, докато „бергамаските“ спечелиха група Е в Лига Европа, налагайки се над Лион, Евертън и Аполон Лимасол.

„Римските вълци“ нямат право на грешка, тъй като кръвният враг Лацио изостава с едва две точки, но пък му предстои визита на новака СПАЛ, който по всяка вероятност ще спечели.

В предишния кръг от шампионата и двата тима не успяха да спечелят срещи си. Рома завърши наравно (1:1) с отбора на Сасуоло, който се представи доста силно през последния месец декември, а Аталанта пропадна в Бергамо от непретенциозния тим на Каляри с 1:2.

„Римляните“ изпитват сериозни трудности в директните си двубои с Аталанта, като последната им победа у дома над „бергамаските“ е през пролетта на 2014-та, когато точни за успеха с 3:1 са Тадей, Ляич и Жервиньо.

Стартови състави:


Прогноза: Х

/Илия Иванов/ TribunaPlovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker