Левски СофияЛокомотив ПловдивНационалиТопФутбол

Шеф на Локо (Пд) направи шокиращи разкрития, относно управлението на БФС

ДПС е най-добре представената партия в Българския футболен съюз по време на управлението на Борислав Михайлов. Това смята бившият зам.-изпълнителен директор на БФС Павел Колев, който понастоящем работи като изпълнителен директор на Локомотив Пловдив.

Връзката между ДПС и БФС В интервю пред “Свободна Европа” Павел Колев коментира, че връзката с ДПС е минавала основно през Камен Костадинов, който беше член на Изпълкома и член на ръководството на политическата партия. Костадинов почина внезапно през 2022 година.

“Официално той (Камен Костадинов) присъстваше като експерт, който беше връзката с Народното събрание. Това беше официалната му функция. И разбира се – добър приятел на Борислав Михайлов”, каза Колев в интервю за Генка Шикерова за “Свободна Европа”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

ДПС – единствената партия, която не поиска оставката на Боби Михайлов.

“Трябва да се отбележи, че ДПС бе единствената парламентарна партия, която не отправи призив за оставката на Борислав Михайлов. Всички останали партии в парламента призоваха за оставката на президента на БФС, който я депозира в началото на седмицата.

ГЕРБ също имат свой представител в БФС. Друга важна политическа фигура е кметът на Велико Търново Даниел Панов от ГЕРБ, който е и председател на Сдружението на общините в България.

tribunasofia

“Тези хора са вътре за меко оръжие. Това е публична тайна. Меко оръжие, което в някои случаи става и твърдо”, каза още Павел Колев. Колев, който бе изпълнителен директор и на Левски в периода 2019 – 2020 г., разкри за случай за опит за уговаряне на мачове с участието на “сините”.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker