Локомотив ПловдивФутбол

Шампионската купа на Локомотив се завръща у дома!

Шампионската титла на Локомотив (Пловдив) от днес отново ще може да грее на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”, похвалиха се от клуба.

Шампионската купа на Локомотив ще се завърне у дома! Това стана факт тази сутрин в Министерски съвет!

Титлата от 2004 година ще бъде отново на „Лаута“ със съдействието на министър-председателят Бойко Борисов, министърът на спорта Красен Кралев и кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

Купата бе връчена на собственика на ПФК Локомотив 1926 Христо Крушарски, който в компанията на Георги Иванов, Христо Бонев и Атанас Узунов горещо благодари за жеста от страна на премиера.

Трофеят ще бъде донесен днес на стадиона в 16:00ч. ПФК Локомотив кани всички желаещи, които искат да се докоснат отново до него, да заповядат на стадиона!

Нека посрещнем Купата заедно!

Подобни

3 Коментара

  1. “…горещо благодари за жеста от страна на премиера.” Купата е на Локото- не на Крушарски, не на Борисов. какви хора сте вие, пишещи тези текстове?

  2. Само хубави новини за Пловдивския любимец. Браво, само така, напред и нагоре… Малко нагоре има, но пък може, що да не!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker