Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Чунчуков: Чакам своя шанс, трансферът ми в Лудогорец бе стъпка напред

Футболистът на Лудогорец Цветелин Чунчуков говори преди домакинството на „орлите“ на бившия му тим Ботев. Младокът, който няма много игрови минути от началото на сезона, само 154, и не е бележил попадение от повече от половин година, заяви, че търпеливо очаква своя шанс.

Запитан дали съжалява за това, че е напуснал „канарчетата“ и е преминал при „орлите“, талантът каза: „Не съжалявам за това, което стана. В Ботев бях две години. След предложението от Лудогорец мисля, че е стъпка напред. Не играя и това не е приятно за никой играч, но се надявам нещата да се оправят“, започна Чунчуков.

21-годишният талант премина в разградския тим, когато начело бе Бруно Рибейро, но следващите двама наставници Едуард Ераносян, както и Георги Дерменджиев, като че ли позабравиха младока.

„Според мен причината не е в треньора. Просто конкуренцията е много голяма и изглежда трябва да мине още време, за да покажа, че може да се разчита на мен. Лично аз се чувствам добре. Чакам си шанса. Конкуренцията е голяма. И моето време ще дойде, надявам се да е по-скоро“.

„Отборът владее повече топката, по-бързи комбинации прави. Мисля, че от там идва доминацията ни. Приятел съм с всеки един. Имаме голяма преднина, но тези седем точки на Левски могат да се върнат. Ние си гледаме нас“, коментира младежкият национал.

За Чунчуков предстои една по-специална битка. В Разград гостува бившият тим на таланта Ботев, ето и какво каза по този въпрос той: „В Пловдив оставих доста приятели, публика, която няма да забравя и отбор, който ми даде старт в кариерата“.

„Аз съм в Лудогорец и си чакам шанса. Когато треньорът прецени, ще се радвам“, завърши Чунчуков в интервюто си пред Диема.

Снимка: ludogrets.com

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker