Коронавирусът и футболаПърва ЛигаФутбол

Чичо Венци: Крушарски предложил да се тренира на групи, но не се приема, кажете на генерал Мутафчийски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю веднага след края на днешната сбирка на Изпълкома на Българския футболен съюз.

“Виждате, че ще изхвърлят Белгия заради това, че не искат да довършат първенството, вие пак – да не довършим нашето! Кой не иска да се довърши? Тези с декларациите като искат, да им кажат: “Не участвате, заминавате”.

600 милиона от УЕФА до федерациите? Абе чакайте бе, някой нещо казал, а вие вече започнахте да делите парите. На баницата много народ мераклии, всеки иска пари да вземе. Това са глупости, нищо сериозно не е казано. Няма такова нещо, че на футболния съюз ще дават пари. Надявам се, че националните треньори сами ще си намалят заплатите.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Момче недей, миналият път пак така питахте, пак казахме нещо и веднага видяхте каква беше реакцията на щаба. Как да разрешим тренировки на групи, след като няма разрешение от националния щаб.
Кой? Ооо.. е щом Крушарски е предложил може, ама не се приема това, кажете на генерал Мутафчийски”, каза Стефанов пред журналистите.

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker