бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Чико застана зад Мъри

Легендарният футболист и треньор на Ботев (Пловдив) Динко Дерменджиев призова феновете да подкрепят отбора в тежките моменти, а да не бойкотират спортно-техническото ръководство. Вчера “жълто-черните” на Станимир Стоилов отново разочароваха ултрасите си – равенство 1:1 у дома с Черно море.

„В Ботев трябва да има спокойствие, за да може футболистите и треньорите да разкрият напълно своя потенциал. Той е голям и това е вън от съмнение. Видно е, че в отбора се натрупа напрежение около загубите от Левски. Това пречи на футболистите и треньорите. Призовавам нашите прекрасни фенове да подкрепят отбора, за да може да излезе колкото се може по-бързо от тази ситуация. Нищо фатално не се е случило. Все пак това е една игра. Винаги можеш да сгрешиш, да се препънеш когато не очакваш”, заяви Чико пред „Тема: Спорт”.

„Трябва да се отчете, че срещу Черно море нямахме шанс – ударихме две греди. Сега ни престоят мачове и за Купата на България и трябва да се мобилизираме, за да ги спечелим. Вижда се, че явно ще трябва да се борим в този турнир и ако може чрез него да излезем в турнира за Лига Европа. Имаме шансове дори да спечелим трофея. Иначе Черно море по принцип са си крив отбор. Разполагат с добри футболисти, които имат необходимото самочувствие. Баха на крачка да победят ЦСКА на „Тича”. Преди това не се дадоха и на Литекс в Ловеч”, завърши Дерменджиев.

  Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker