Локомотив ПловдивФутбол

Четиринадесет в червено-черно опропастиха шансовете на Локомотив за финал след позорна загуба

Четиринадесет футболиста на Локомотив Пловдив опропастиха шансовете на тима да се класира на финал за Купата на България. Още в първия мач за трофея, Черно море тотално надигра “смърфовете” и ги унижи с 5:1, а защитата на “черно-белите” бе повече от неадекватна през целия двубой.

Черно море поведе в резултата още с първата си атака. Симеон Райков навлезе добре отдясно и стреля от границата на наказателното поле, като със страхотен удар направи безпомощен Скорчев и така откри резултата.

След гола гостите на два пъти организираха добри атаки, но без успех.

Играта се съсредоточи в центъра на терена, като двата отбора редуват атаките си.

В 14-ата минута, Спас Делев финтира играч на домакините и центрира към Мартин Камбуров, но Станчев със сетни усилия изби в предни позиции.

В 22-ата Георги Вълчев навлезе и финтира Ернандес, който го фаулира. Така Локомотив получи правото да изпълнява непряк свободен удар, от който Камбуров центрира неточно.

В следващата атака Черно море бе много близо до второ попадение. Бижев проби отдясно и стреля, като Скорчев с добър плонж изби, а в последствие при добавката Дяков изчисти влизащата на празна врата топка.

Локомотив продължи да атакува и Спас Делев в 28-ата минута остана на добра позиция, но ударът му мина далеч над вратата на Чанович.

”Зелено-белите” за трети път пропуснаха да отбележат от добро положение, след като удар на на Бижев мина на сантиметри от десния стълб на Скорчев.

Защитата на Локомотив за пореден път действа неразчетено и остави Курьор да остане на добра позиция, но Сечков в последния момент изби.

В 43-ата минута Черно море поведе с втори гол, а Вилиан Бижев отново бе в центъра на събитията. Той получи пас от Ернандес и стреля от границата на наказателното поле, като след удара топката рикошира в страничния стълб и след това влезе във вратата за 2:0.

Така първото полувреме завърши с преднина от два гола за домакините.

Второто полувреме започна отново кошмарно за пловдивчани. Две минути след началото, домакините отбелязаха и третото си попадение. След центриране от корнер бившият играч на Локомотив Михайл Венков засече на втора греда за 3:0.

В 58-ата минута Черно море тотално съкруши противника с четвърти гол. Защитата на Локомотив отново действа тотално безобразно. След пряк свободен удар, Скорчев изби и така топката попадна в краката на Курьор, който бе оставен сам от защитниците на Локомотив.

Десет минути след това Христо Колев изкара Мартин Камбуров, като на негово място влезе Де Врийзе. В атаката след подновяването, Бурабия стреля от извън наказателното поле и намали резултата на 4:1.

Георги Вълчев можеше да намали още повече резултата, но направи страхотен пропуск. Ласиман разигра добре и сложи топката на крака на Вълчев, който обаче не успя да уцели кълбото.

В 75-ата минута Черно море отново поведе с четири гола преднина. Буквално с два паса домакините успяха да отбележат, като реализатор бе Бакари.

До края на срещата не се стигна до нови голове и така Локомотив загуби катастрофално с 5:1.

Черно море:

Чанович, Венков, Котев, Станчев, Ерднандес, Стенио, Марчин Бургхард, Клок, Райков, Курьор, Бижев

Локомотив:

Скорчев, Дяков (35′ Здравко Илиев), Молдованов (56′ Йоан Ласиман), Сечков, Димитров, Сандански, Траянов, Вълчев, Бурабия, Камбуров (68′ Де Врийзе), Делев

Срещата ще може да следите на живо с TribunaPlovdiv.bg! Затова обновявайте страницата на всеки две минути за по-актуална информация.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. след мача футболистите отидоха при феновете и видяхме как феновете плачат и Сечков ги успокоява и Господин адвокат Колев вижте докъде докарахте феновете да плачат вместо да се радват.Никога не сме падали с пет гола от черно море

  2. Колкото и да ни е неприятно вижда се,че без пари никой не оцелява без класни играчи и без качествена селекция няма как да прокопсаш.Всички упрекват футболистите,но те не са виновни единствените виновници са няколко фенчета които се помислиха за голямата работа и изгониха публиката от Лаута.Неможе отбор с традиции с месеци да не взимат заплати кой нормален човек в днешно време ще работи без пари?А все пак футболистите са хора имат семейства и те плащат сметки не може само за едната емблема да играят това е все едно да работиш за една фирма без пари ама видиш ли името ти било симпатично и дай да работим за бог да прости.Господа фенове само с смс и с билети един отбор не се издържа то ако ставаше така много отбори от България и света щяха да са така.Замислете сериозно отиваме на гибел и тези които смятат,че в В група да идем ще ни вземат много се лъжат,то в А група няма кой да ни вземе камо ли в селските групи.Освен това никой не иска да ни вземе защото видяха какво направиха с Коко Динев и неговата съдба ще е същата ще паднем два три мача ще го обвинят някой болни мозъци,че играл черно тото и него ще изгонят никой няма да си сложи главата в торбата.Престанете с тези глупости и разберете футбола е бизнес и в днешно време човек който се е захванал в тази джунгла нашия си футбол малко или много трябва уважение.

  3. Я кажете сега Господинов кво е виновен ? Виновни са само лъжливите потници (болни мозъци).Къв спонсор кви 5 лева поредната лъжа в Б група кой ще ни вземе?Камбура и тез двамката параходи сечков молдованов я кажете те каде са ?

  4. етоо наа Данчо ви пречеше той беше лошия махнахте го и кво кур тоя дет няя толкоз опит кво ш спаси от 5 атаки 4 гола ЗА СЕГА браво Нежен и банда умни сте много при такава ”игра” и на футболистите кажете пак че вратаря е виновен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker