Ботев ПловдивИгриЛокомотив ПловдивТопФутбол

Четвъртфинал 2: Балтанов срещу Карагарен, Неделев вече е на 1/2 финал

Време е за втория сблъсък в Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив!

В него един срещу друг се изправят Лъчезар Балтанов и Бирсент Карагарен.

В първия четвъртфинал, Тодор Неделев надви Момчил Цветанов и продължи към 1/2 финалите. Гласуването продължи точно една седмица, като за играча на “жълто-черните” гласуавха 579 човека, докато за футболиста на “черно-белите” 375.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 93169873_1542659112557389_7835916262432571392_n.jpg

От броени минути, всеки един любител на пловдивския футбол може да гласува и за втората двойка от четвъртфиналите във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. В нея са Лъчезар Балтанов срещу Бирсент Карагарен, като футболистът, който събере най-много гласове през следващите 7 дни, ще се класира на полуфиналите за Купата, където ще срещне Тодор Неделев.

В другите сблъсъци един срещу друг ще се изправят Димитър Илиев срещу Александър Тонев и Парвиз Умарбаев срещу Антонио Вутов.

Припомняме Ви, че за да бъде прозрачно гласуването, то ще се проведе изцяло във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. Всеки наш читател има право на един глас на анкета. Гласуването ще се случва с бутоните like (харесване) и love (сърце), като за да участвате трябва да сте харесали страницата ни. Важно е да знаете, че всяка анкета ще бъде с продължителност една седмица.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker