Ботев ПловдивФутбол

Чворович бяга от “Коматево”?

Мотаенето на Асен Караславов, който изпълнява функцията на спортен директор на Ботев (Пд), ще остави отбора без титулярния му вратар.

Иван Чворович, който прави силен сезон, преговаря с клуб от Унгария и скоро ще подпише договор. Припомняме, че стражът има контракт с „канарчетата” до края на годината.

Според запознати Чворович така и не е получил предложение за нов договор. Човекът, натоварен с функцията на преговарящ от името на Ботев – Асен Караславов, отлага постоянно разговорите от тази за другата седмица. Става така, че уж и двете страни искат споразумение, но то вероятно няма да стане факт именно заради несериозното отношение на Караславов, пише в днешния си брой Меридиан мач.

От Колежа разкриха, че подобна е ситуацията и с останалите футболисти, на които договорите изтичат, но не зимата, а лятото. Става дума за капитана Лъчезар Балтанов, Крум Стоянов, Данчо Минев и Лазар Марин, с които също въобще не е говорено. Ако приемем, че за изброените все пак има още време, то ситуацията при Чворович е съвсем различна, защото той има само още 2 месеца договор.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker