бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ЦСКА-София с апетит към нападател на Локомотив

Ръководството на ЦСКА-София обсъжда твърде интересен вариант за нов нападател в тима през следващия сезон. Става въпрос за тарана на Локомотив (Пловдив) Анте Аралица, който бил на челно място сред вариантите за нови попълнения от лятото.

Хърватинът ще бъде следен от скаутите на “червените” до края на сезона, но интересът към него е реален и се очаква да има конкретна оферта. Гриша Ганчев едва ли ще има проблем да се разбере с Христо Крушарски за цената на 22-годишния футболист, при положение, че той дойде на Лаута като свободен агент, твърди в днешния си брой “Меридиан мач”. Аралица пристигна в Пловдив през зимата на 2018 година, след като не получи достатъчно шансове за изява в сателита на Динамо (Загреб) – Локомотива и бе пращан под наем последователно в Лучко, Сесвете и Рудеш.

Хърватинът изигра най-силните си мачове през този сезон срещу Левски. Той вкара единствения гол във вратата на “сините” при победата с 1:0 през есента, а в първия кръг на 2019 година отново наказа хората на Георги Дерменджиев при равенството 1:1 на Герена.

В момента ЦСКА-София разполага само с един чист нападател в лицето на Али Соу и има нужда от конкуренция.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker