Ботев ПловдивФутбол

Целта никога не е била по-неестествена: Ботев (Пд) ще се бори със зъби и нокти за седмото място!

Тази вечер от 20:00ч. отборът на Ботев (Пд) приема Монтана в среща от последния 26-и кръг на редовния сезон в Първа лига.

И двата състава останаха под чертата на първата “шестица”, като намат шансове за изкачване над нея. Ботев е седми с 32т., а Монтана е на дъното (14-и) с 12т.

По време на паузата за националните отбори пловдивчани изиграха контролна среща с Ботев Гълъбово, като спечелиха с 2:1.

Треньорът на “канарчетата” Николай Киров няма да разчита на наказания за натрупани жълти картони ЯЯ Меледже, а в последния момент ще решава за пускането в игра на вратаря Иван Чворович, защитника Крум Стоянов, халфа Тодор Неделев и нападателя Омар Косоко, които имаха здравословни проблеми.

По-всяка вероятност част от тях ще бъдат съхранени за по-важния двубой с Пирин във вторник за Купата. Добрата новина за пловдивчани е, че младежките национали Антонио Вутов, Серкан Юсеин и Кристиан Димитров се завърнаха здрави след контролата с Македония.

Другата радостна новина е завръщането на феновете на Южната трибуна. Досега “бултрасите” бойкотираха заради поставено плексигласово покритие, което им пречеше да виждат и спираше скандиранията им.

В лагера на тима от Северена България с контузии са Стивън Петков, Бамба и Марко Яколич. Даниел Генов обаче е възстановен. Саер Сане получи картотека и ще бъде на разположение. В Монтана се надяват да пуснат в игра ново попълнение Саер Сане, който беше картотекиран вчера.

Вероятни стартови състави:

Ботев (Пд): Георгиев, Панов, Терзиев, Генев, Марин, Балтанов, Юсеин, Бризола, Вутов, Георгиев, Виана

Старши треньор: Николак Киров

Монтана: Брокс, Игуманович, Чапаев, Михов, Вияфани, Гаджев, Дяков, Васев, Атанасов, Генов, Сане

Старши треньор: Атанас Джамбазки

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker