ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Христо Крушарски: Базата на ДЮШ ще бъде в Пловдив и ще струва около 40 милиона лева

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри поредни любопитни факти пред TribunaPlovdiv.bg около бъдещите му действия в тима на “черно-белите”.

Както вече писахме, той възнамерява да изгради детско-юношеска школа, в която да се подготвят бъдещите играчи на “смърфовете”.

“На срещата с кмета на Пловдив Иван Тотев говорихме терена за детско юношеската школа да бъде в Пловдив, а не извън него. Така и очаквам да стане. Естествено, не можем да имаме притенции точно къде ще е.

Ще има четири терена, хотел и всякакви нужни удобства за играчите като центрове за възстановяване и други. Ще има всякакви модерни екстри”, започна той.

На въпрос на TribunaPlovdiv.bg колко се очаква да струва едно подобно съоражение той заяви: “Точна цифра не мога да кажа за това, колко ще струва цялата база, но ще е около 30 или 40 милиона лева.”

Още по темата:

Христо Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Стадион Локомотив ми е болна тема, трябва време 

Крушарски: Ще направим високопланинска база на Локомотив

Официално: Локомотив с нов управителен съвет 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

2 Коментара

  1. за 40 млн лева ще е свръхмодерна база , а не както разправя базичка с 2 терена по-малка от на Ботев.Да не бърка нещо в сметките?честно малко ми е подозрителен :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker