ЛегендиЛокомотив ПловдивФутбол

Христо Бонев призова: Любо Пенев и Боби трябва да седнат и да се обединят

Борислав Михайлов и Любослав Пенев да обединят сили и да работят за доброто на българския футбол. Това интересно предложение даде легендата Христо Бонев, който говори в “Спортна треска” за битката за президентския пост в БФС.

“Имам едно предложение. Нека не противопоставяме Боби Михайлов на Любослав Пенев, тъй като те рамо до рамо са защитавали честта на футбола, за което искат да работят и двамата. И единият, и другият са дали много на футбола. Любослав Пенев е приятел на моите синове. Като идва в Пловдив, играят тенис, футбол. Боби Михайлов е мой футболист, който по мое време подобри рекорда по мачове в националния отбор”, започна Бонев.

“Двамата могат да направят най-доброто. Нека да отиде Любослав Пенев при Боби в тази нова база, да седнат, очи в очи да си кажат всичко каквото имат, да си стиснат ръцете и да работят двамата за доброто на българския футбол. Разделенията няма да ни докарат до никъде. И единият, и другият сигурно има грешки и слабости, имат и много добри качества. Нека обединят добрите си качества и да направят така, че да създадат с националните отбори радост на самите футболисти и удоволствие на публиката”, добави почетният президент на Локомотив (Пловдив).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker