Из градаЛокомотив ПловдивФутбол

Футболисти на Локомотив се бият в чалготека в 6 сутринта, три дни преди мача със Славия

Двама футболисти на Локомотив Пловдив запиваха в сряда сутринта в известната пловдивска чалготека “Галакси”. Затова писахме ние от TribunaPlovdiv.bg още вчера в анализа си за случващото се в тима от “Лаута”.

Тогава призовахме (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК), ръководните органи в “черно-белия” клуб да затегнат режима между играчите, тъй като неведнъж вече засичаме футболисти по баровете в часове далеч след 03:00ч.

В предния материал, отказахме да напишем имената им, но днес ни бе потвърдена нова новина от два независими един от друг източника, а тя е още по-шокираща. Но ето първо цялата предистория на сряда сутрин (07.09).

Двама футболисти на Локомотив – Иван Горанов и Мартин Райнов – пристигат около 01:00 часа в дискотека Под тепетата. Цяла вечер те са поздравявани от диджея в заведението, като едва ли остава посетител, който да не разбира слабостта на Горанов към сръбската музика и ретрохитовете.

Така се стига до грозни сцени около 06:00 сутринта, когато Горанов влиза в спречкване с посетители на съседната до тях маса. Новината бе потвърдена за TribunaPlovdiv.bg и от свидетели, които ни заявиха, че юношата на Левски, роден през 1992 година, е бил в нетрезво състояние и първи е посегнал на хората до тях, а съотборникът му Райнов се опитал да го разтърве с другите влезли в схватката. След бърза размяна на няколко удара, охраната в клуба се намесва и извежда двете групи пред дискотеката, където нещата се успокояват.

Припомняме Ви, че въпросната случка се случва три дни преди двубоя със Славия, който “смърфовете” загубиха с 5:2, а и двамата играчи, участвали в сбиването в ранните зори, започнаха като титуляри в срещата.

Подобни

8 Коментара

  1. Много треньорски грешки спрямо селекция и подреждане на отбора слаба дисциплина затова 2 рото полувреме немогат да ходат Атоя Везалов Амаруи Горанов веднага трябва да бъдат освободени

  2. Всеки има право да прави каквото иска в лучния си живот, но на работното си място трябва да е перфектен! Голмайстора на Лестър и на английското първенство си фирка редовно, но това не му пречи да играе добре и да вларва почти всеки мач! Проблема е на треньорското ръководство, както и на собственика! Футболистите на Локомотив не са единстврните, които ходят по кручми и това го знае всеки! Ако бяхме били, тези разкрития никога нямаше да ги видим!

    1. Я пак?Аз също ходя по барове и да по чалга.И искам да ти кажа че няма бар в който да съм отишъл и да не видя наш играч.Само за пример ще ти кажа че Кики се кротна и се вижда на терена каква игра прави,докато ей такива лекета като Горанов ги виждаме какво ни предоставят всеки мач ;) стига сте ги защитавали тия,не може да искате топ 4,Лига Европа и такива работи с играчи,които по два пъти в седмицата изпитват по сумати водка

  3. Допълнете си статията защото педалчето от Левски е крещяло, че са го гонили заради наркотици от Левски ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker