Ботев ПловдивПърва ЛигаТопФутбол

ФК Крумовград: Няма да домакинстваме на най-модерния стадион в България, ще играем в Коматево

От ръководството на Крумовград излязоха с официална позиция седмици преди началото на новия шампионат в Първа лига.

От нея стана ясно, че отборът няма да домакинства на стадион “Христо Ботев”, а ще играе домакинските си мачове на базата в Коматево, докато трае ремонтът на техния стадион.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици на ФК Крумовград,
Уважаеми футболни фенове,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

През този сезон нашият клуб постигна историческо класиране в Първа лига. Преминахме през всичките нива на българския футбол и напълно заслужено ще играем в елита.
Искаме да благодарим за пълната подкрепа на Община Крумовград, на всички треньори, футболисти и служители на клуба, дали всичко от себе си за този успех. Благодарим и на нашите привърженици за пълната подкрепа.

През следващия сезон в efbet Лига няма да можем да домакинстваме на нашия стадион. Уверяваме ви, че вече работим по проект за тотална реконструкция на нашия стадион, за да отговаря на всички изисквания за футболни срещи от най- високо ниво и в най- скоро време отново ще можем да се върнем в нашия дом.

tribunasofia

Искаме да се обърнем към всички привърженици на ПФК Ботев Пловдив и да ги уверим, че никога пред нас не е стояла целта и няма да домакинстваме на най- модерния и красив стадион в България – “Христо Ботев”.

ФК Крумовград ще домакинства на Футболен комплекс Ботев 1912, където ще провежда само официалните си мачове. Тренировъчният процес на отбора ще се провежда на стадион “Пловдив”.

Благодарим на ръководството на ПФК Ботев за това, че ще можем да играем официалните си мачове на Футболен комплекс Ботев 1912 и на Община Пловдив за възможността да се подготвяме на стадион “Пловдив”.

Ръководството на ФК Крумовград

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker