Ботев ПловдивДербито на ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Феро: Пловдив нищо не загуби от този мач

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори след равенството с Локомотив (Пловдив), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Не отговорихме на играта на противника. Започнахме да играем по тяхната игра. Те имаха предимство в халфовата линия и ние се подведохме по това нещо. Имахме голямо желание, това се видя, но не става само с това.

През второто полувреме направихме атаки, които можеха да решат двубоя и да излезем като победители. Положихме усилия, но те не бяха достатъчни, за да победим.

Тодор Неделев си влезе в игра без риск. Той се готвеше от осем дни без проблеми. Той бе в основата на двете най-силни атакива през второто полувреме. Няма да има проблеми с играта в следващите мачове.

От този равен мач, няма кой да е доволен. Едно е да искаш, друго е това, което стана на терена. Играеше се предимно футбол, който не искахме да играем, не можем да го играем, но напрежението взе връх.

Можехме да бъдем по-добри в някои части и да победим. Пловдив нищо не загуби от този мач, защото отложихме развръзката в следващите мачове, в които ще се срещнем в бъдеще.

Нашето искане и виждане за играта е, това, което тренираме да го прилагаме на терена. Днес не се получи и няма нищо лошо, да си го кажем. Играхме футбол, който не ни носи успех.

Не отговорихме на това, което се очакваше към нас. Всички очакваха много добра, но това няма как да стане”, завърши той пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker