бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

ГЛЕДАЙ: Ферарио Спасов: Имаше апатия, видяхте промяната

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира първия си двубоя като наставник на тима.

“Пламен Илиев ни попречи да не загубим този мач. Лудогорец не създаде толкова много положения пред нашата врата. Бяхме добре разположени, играхме добре в мача. Имахме много положения, с които резултата да не бъде негативен за нас.

Най-важното за мен бе реакцията на отбора. Трябва да не навеждаме глава след тази загуба, а напротив. Трябва да има допълнително самочувствие в отбора.

Липсата на точки ни пречи, но ние трябва да преминем и през това нещо. Промяната идва от футболистите, няма магьосници във футбола. Сами те излязоха и промениха нещата.

Имаше апатия, но с тренировките и нещата, които направихме, издържахме до края. На нас ни липсват точки, това, че играхме добре, ще ни помогне също.

Не мога да деля футболистите. Няма значение дали си резерва или не, разполагаме с много играчи, но всеки трябва да се бори.

Атмосферата както и да я погледнем не беше много добра, но с днешното представяне нещата се промениха. Феновете са най-важния фактор и дори и да загубиш срещу Лудогорец, видяхте те изпратиха футболистите с ръкопляскане.

Ако беше лесно нямаше аз да съм треньор сега. Чувствам се странно, защото до момента имах други длъжности в клуба, но си казах, че това е отбор, в който се чувствам добре и трябва да направя всичко да извадим отбора от това състояние”, сподели Спасов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker