Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Фен на Ботев (Пд) след Дербито: Благодаря ви, “бебета на Ботев (Пд), вие защитихте честта на своя клуб!

Въпреки загубата на своя любим отбор тази вечер на Лаута с 2:1, един от многобройните фенове на Ботев (Пд) е оценил високо духа и желанието за победа на своя отбор в Битката за Пловдив.

Чрез коментар в социалните мрежи, той изля цялата си благодарност за добре свършената работа на своите срещу кръвния враг.

Вижте емоционалия коментар, който TribunaPlovdiv.bg публукува без редакторска намеса:

Кой разсея страховете ми………… / размисли след дербито/

Признавам си!Ветеран ботевист съм!

Обичам си този футболен тим от много години!Побелялата ми глава и уморените ми очи много футболно и не подобно са видели около това пловдивско дерби.Но така да изпитвах страх от завършека му сега ,не си спомням!

Липсата на доста титуляри по ред причини в нашия отбор ми създаде този предстартов страх.

По време на развитието на срещата се видя ,че тиражираните „бебета” на Ботев Пловдив стоят доста добре тантически в мача.

Неслучайно и първото полувреме бяха навсякъде по терена.Прехвалените „страшилища” на отбора –домакин се губеха в мъжката игра на момчетата в жълточерен екип.

И гръмките им имена и заканите за много голове още от началото се разбиваха в сърцата игра на младите момчета от Ботев.Жалко само,че тази игра не се увенча с още един гол на полувремето. После дойде второто.

Тук младежките грешки и умората си казаха думата.Нескончаемите еднообразни домакински атаки донесоха обрата.В мелетата пред нашата врата, който повече я блъска има шанс да вкара топката.Затова и първоначалният ми страх от разгром го замених с мъничко спортен яд от този обрат.

Просто прехвалените имена в черно и бяло нищо не сториха по въпроса. Две грешки ,два гола.100 % успеваемост-ще каже водещия коментатор. Аз пък ще изпратя с ръкопляскания скъпите наши футболисти.Защото те с играта си разсеяха този мой първоначален страх. За което едно голямо Благодаря!

Нищо,че не сте краен победител!Рутинната младост на определени постове спомогна за това!Или пък някои неудачни първи смени объркаха очакванията ни?

Но каквото и да е,БОТЕВ Пловдив днес излезе с чест от битката на Лаута! Затова и беше голяма радостта на Бонев след края на мача.Сънуваният блян за много голове и качествено надмощие на поддопечния му отбор не се състоя!

До следващата футболна битка за честта на Пловдив ,скъпи момчета от жълточерния тим!

Неделя Пловдив Т.Д.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК

Подобни

3 Коментара

  1. Тия жълтите не знам на кой си благодарят но май трябва да благодарят на нашия вратар,че им подари един гол да стане мача интересен иначе си бяха гола вода.И само не знам тоя дето е писал тва писмо как може да казва че Локото имали две положения при положение че жълтите имаха само един удар

  2. Прехвалените имена в Локото издържаха цял мач,докато нашите бебенца едвам ходеха!Ох,случайно паднахме, не е истина това,ох, как ще изкарам празниците сега,Няма го Хмарян!Сърцето ми продължава да ТУПТИ в жълто,гащите продължават да са ми скъсани и пожълтели, ох, Коматево -мой роден дом,светиня за нашите папагалски души!Обичам Рендето и Молива, вечни наши ръководители и мислители,но жалко,че нямаше желаещи днес за мача,останаха билети!Ах,как ме е яд,ако знаех щях да впрегна Марко с дисагите и да дойда, ама пък как да оставя бащата на Тошето да продава сам яйчица, все пак трябва да спести за нова количка на германеца,че нали му я откраднаха!Двамата с него поне по радиото подкрепяхме отбора и се радвахме при всеки наш тъч,аут или Спряна игра!Вчера само момичета са купували билети,ама как иначе,мъжете останаха на полето,реколта ни чака….Обичами тъ,мойе Ботифъ!

  3. Скъпи ми,ветерани,ще се разплача, докато го чета,но да коментираш, че сме имали две положения и то разбърквания…определено гледаш доста пристрастно.Само да попитам миналото дерби с цяло положение ли го спечелихте, или гол подарък като днешния!?Заради това подобие на вратар днес, вие си повярвахте! Бонев ще се радва, докато е жив,защото името му се знае и в чужбина,а коя ваша легенда е познато име навън?Истината е, че адски ви боли, когато губите от нас,защото комунизма и кака ви Дража ви втълпиха в обърканите умове,че сте велики,ама времената отдавна отминаха!Грандомани се родихте, селяни без покритие ще си останете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker