бетано най-добър сайт за слот игри
Лека атлетикаЛокомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локо (Пд): Локомотивският дух е жив!

Феновете на Локомотив (Пд) обобщиха 12-то издание на “Черно-бялата” Коледа, което се проведе в Панаира през изминалия уикенд.

Ето какво написаха те на своя официален форум mainite.bg:

емоционалната и Отмина поредната Черно-бяла Коледа, изпълнена с много положителни емоции, спомени, дух. С всяка година събитието се утвърждава като носител на светлина, на надежда и вяра в доброто бъдеще.

Не може да бъде описано по друг начин събитие, което събира под един покрив млади и стари, хора с различни житейски пътища и съдби, които в този ден сядат на общата трапеза, за да споделят изживяното през годината, да възнаградят най-заслужилите, да покажат правия път на прохождащите.

Припомнихме си най-силните моменти от забележителната спортна кариера на големия Аян Садъков, бате Айко, както го наричахме всички, защото дори и на пиедестала на футболна легенда на цяла България, играла лице в лице с великани на световния футбол като Марадона и Платини, той си остана скромен и земен. И днес, макар и да не е сред нас, той ни завеща частица от себе си, частица от своята доброта, за да разказваме за него на тези, които не са имали шанса да се възхищават на хладнокръвната му игра с черно-бялата фланелка.

Разходихме се отново из дебрите на футболната история с Ангел Ангелов. Изтупахме праха от факти и събития, които времето е закътало в тайните ниши на футболната история на града ни. Научихме за сградата, в която се е помещавало читалище „Иван Вазов“, където на 25 юли 1926 г. “Караджа” и “Атлетик” тържествено огласили своето обединение, от което се родил “Спортклуб”.

Отдадохме заслужена благодарност на Владимир Владимиров, човекът, който изигра главна роля заровените в миналото исторически истини на клуба ни да заемат заслуженото място в неговата витрина. Владо получи платинена карта на фенклуба с номер 1926 и благодари за оказаната чест.

Насладихме се на кратък видеоматериал, посветен на колоритния всеобщ любимец Гочо Василев, който представи по-интересни моменти от неговата спортна кариера и по-специални постижения от неговия богат на емоции живот.

Посрещнахме с гордост обръщението на известния по цял свят представител на кеча Русев. Дори и далеч от родния дом, черно-белият Херкулес не забрави любимите цветове и отправи поздрав към нашата общност. Изказахме благодарност на пловдивския боксьор и треньор Арман Хакобян за прославяне на черно-бялата идея и работата му с подрастващото поколение.

Тази Черно-бяла Коледа беше по-специална от всичко досега, защото обърна специално внимание на малчуганите – малките черно-бели герои, които попълват черно-белите редици и уверено вървят по стъпките на своите бащи и дядовци, следвайки техния завет. За тях бяха подготвени множество изненади, поднесени артистично от черно-бял аниматор, които те оцениха подобаващо като го възнаградиха с техния смях, който е радост за всеки родител.

С чувство на духовно удовлетворение, затаили дъх, изслушахме тематичното музикално изпълнение на двама млади локомотивци – Явор и Мартина, което придаде на богатата програма на Черно-бялата Коледа особен блясък.

Поздравихме с мощен локомотивски рефрен награждаването на най-добрите отбори в школата и Архан Исуф като най-перспективен млад състезател.

Кулминацията на събитието беше награждаването на победителя в анкетата за футболист на годината. Изненадващо или не, това е Мартин Камбуров, който, макар и в момента да не носи черно-белия екип, остави трайна и вечна следа в историята на клуба, която се надяваме да има възможност да допише със златни букви. Специалният подарък за победителя в анкетата беше произведение на Кольо Карамфилов. Изборът му, за някои изненада, за други не, е повод за сериозен размисъл за футболните ръководители в България.

Черно-бялата Коледа завърши с нестихващи песни и аплодисменти за групировките „Обичайните заподозрени“, Организация „Трибуна Спортклуб“ и Бригада Пловдив, които през тази година отбелязаха юбилеи.

На коктейла след края, бивши и настоящи легенди и привърженици се смесиха и споделиха удовлетворението си от преживяното. Мащабът, измеренията и обхватът на Черно-бялата Коледа са отлична прелюдия и първа стъпка към следващото издание, на което ще бъдат отбелязани 30 години от основаването на Фенклуб Локомотив Пловдив, най-стария клуб на привържениците в България!

САМО ЛОКО!

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

“Черно-бялата Коледа” завладява Пловдивския панаир

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker