бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив: Всички на “Лаута”, да сложим прииждащата от селата жълта маса на мястото й

Привържениците на Локомотив Пловдив публикуваха призив към “черно-бялата” общественост преди дербито на България с Ботев.

TribunaPlovdiv.bg публикува призива без редакторска намеса:

Скъпи локомотивци!

Трудни времена дойдоха за нашия любим отбор. Общността ни боледува, заразена от интересите на една личност, втълпяваща ни, че без него Локомотив е загубен!

Всъщност, последните няколко мача показаха какво е Локомотив и магията около него. Магия, която е съвкупност от любовта на феновете, всеотдайността на играчите и безкористността на благодетелите му. Но когато едно от тези неща се загуби, резултатите са на лице.

Доказахме, че сме публика, която не иска на всяка цена грандиозни успехи и грандомански отличия. Феновете на черно-белия гранд никога не са били просташки взискателни за високи цели! За сметка на това са имали достойнство, чест, вяра и единство!

Нека да не забравяме това и да не позволяваме на който и да е да промени това!

Днес пишем това обръщение към вас именно с тази цел!

В събота предстои двубой с изключителен заряд за пловдивската общественост, в частност – черно-белите привърженици, защото те са мнозинството й. Наш дълг е да спечелим тази битка на трибуните и да сложим прииждащата от селата жълта маса на мястото й.

Призоваваме всеки един локомотивец да дойде на Лаута – нашият свещен дом, и да подкрепи отбора.

Нека покажем на всички самозабравили се какво е Локомотив, давайки пример от трибуната какво трябва да е на самия терен!

Локомотив не е една личност и никога няма да бъде!

Локомотив – това сме ние!

Фен клуб Локомотив Пловдив
NUP 1995
GMU
ОТС
The Usual Suspects
БРИГАДА ПЛОВДИВ
ГАРАТА

Oще за Локомотив от днес:

Титуляр на Локомотив изгоря за дербито, Станков ще говори утре

От Локомотив се договорят с Крачунов

И на Лаута пуснаха билетите за дербито

Привърженици на Локомотив скочиха на Христо Златински

Подобни

18 Коментара

  1. Само не виждам тия преобладаващи фенове за които говорят…понавам 20 локомотивци на кръст и то 2-ма бачкат в БДЖ а на третия баща му.И една путка познавам и на нея гаджето и машинист.Ботев се завърна и все по жълто ще ви е пред очите…

  2. 1.”Една личност,втълпяваща ни,че без него сме загубени” – Че то вие наистина сте загубени без него!
    2.”Доказахме, че сме публика, която не иска на всяка цена грандиозни успехи и грандомански отличия. ” – Да,вие сте публика,която след всяка загуба се скривате като някои мишчици в хралупа,а иначе сте най-отлично оценените форумни маняци!
    3.”В събота предстои двубой с изключителен заряд за пловдивската общественост, в частност – черно-белите привърженици, защото те са мнозинството й. ” – Мнозинство,ама само в кв.Изгрев – там сте царе!
    4.”Призоваваме всеки един локомотивец да дойде на Лаута – нашият свещен дом, и да подкрепи отбора.” – Свещен дом?Само при победи ли?Че до колкото наблюдавам,падате ли и трибуните ви са празни.За вас има един двубой и това е този срещу нас.Тогава наскачате от всички видове цигански махали,села и дупки и научавате песните не на “любимия Локомотив”,а на “жълтата кочина” за няколко часа.
    5.”Локомотив не е една личност и никога няма да бъде!” – Да,така е ! Локомотив не е една личност,а хилядите парни локомотиви в железницата.
    Та сами си направете сметка,мили ми Неградски , коя е тази “прииждащата от селата маса” !!!

  3. Пишещия тази статия да вземе да се гръмне най-добре.Кои са селяни се знае от край време-миризливото локо.Ако това е надъхване,то яко вони като всички вас фенове на локо.Колко сте зле…не е истина .

  4. Как решихте, че сте мнозинство бе помияри! В Столюпиново със сигурност но не и в Пловдив!!!

  5. Сега декларации пак.До вчера само тровехте отбора.Вие сте тумори за Локомотив.Сега ще дойдете да си начешете крастата и после пак ще оставите отбора.Самозабравили се пишлигари само личните ви интереси са важни за вас.Локомотив няма нужда от такива фенове

  6. Кривите селяни от Труд,Съединение,Житница и тн .тн. нещо за големи граждани се взеха
    …феновете на ведомственото отборче на Бдж винаги са били от селата…Пловдив пее ку.р за локо.

  7. някой от фракциите става ли дакаже това изявление означава ли,че ще дойдат за дербито ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker