За ИсториятаЛокомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив: Смяна на датата за финала е крайно неуместно, десетки автобуси са ангажирани

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) преди секунди излезе с официално становище по повод възможността на смяна на датата за финала за Купата на България.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Фенклуб „Локомотив Пловдив“ изразява недоумение от появилата се информация за възможна промяна на датата на финалната среща от турнира за Купата на България.

Организацията на нашите членове в чужбина и на транспорта до София започна още след първата среща, в която Локомотив Пловдив победи категорично с 4:0 и на практика направи реванша протоколен. Вече има ангажирани десетки автобуси, а мнозина са си осигурили самолетни билети за деня на мача.

Вероятно от БФС са изненадани от участниците на финала, но това е повод за размисъл в кои дни трябва да се провеждат важни футболни срещи, както и за това, че в България стадионите са в плачевно състояние.

Може би този мач ще бъде ясен сигнал към държавата и управляващите за крещящата нужда от изцяло нова политика в областта на спорта и строителството на нови стадиони, но не с предизборна цел, а в дългосрочен план. Ако в Пловдив имаше подходящ стадион, преместването на срещата там би било най-естественото нещо.

Намираме смяната на датата за крайно неуместна!

ЕКСКЛУЗИВНО И ОКОНЧАТЕЛНО: Финалът ще бъде на 15-ти май!

Подобни

Един Коментар

  1. Много ясно все пак ние от Англия вече сме си купили билети за дните около мача няма как да взимаме отпуска пак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker