Локомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив с нова благотворителна инициатива!

Фенклуб Локомотив Пловдив стартира нова благотворителна инициатива. Привържениците на “черно-белите” започват набирането на средства за младо момче на име Георги, което страда от злокачествен тумор на тазобедрената кост.

TribunaPlovdiv.bg публикува официалният текст от “Лаута” без редакторска намеса:

Здравейте, Локомотивци!

След 5 поредни победи за нашата общност е време да постигнем още една. Този път тя не е на зеления терен, а битка за живота на едно младо момче. Георги Арнаудов се нуждае от скъпоструваща операция в чужбина за отстраняване на злокачествен тумор на тазобедраната кост. Фенклуб Локомотив Пловдив започва инициатива по събиране на средства за Георги, като за тази цел се организира търг за историческата топка от гостуващата среща в Лига Европа срещу Спартак Търнава. Тя е с автографи от Ален Ожболт, Анте Аралица, Бирсент Карагерен, Илко Пиргов и Митко Илиев. Правилата за търга са следните:

– Обявяването на сума става под публикацията;
– Най-високата сума печели трофейната топка, а парите отиват директно по сметката на Георги Арнаудов;
– Търгът ще приключи 16:00 часа, в деня (29.10.2019г.) на мача между Локомотив Пловдив и Черно море.

П.П. Ако има желаещи да преведат пари, които да помогнат на момчето, без да участват в търга, могат да го направят по сметките, които са описани в снимката под публикацията.

Подобни

Един Коментар

  1. Поредната страхотна инициатива! Също нека се сложат и кутии за дарения на входовете на стадиона и във фен шопа в деня на мача с Черно Море, за да може още повече хора да оставят който по колкото може! Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker