бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив пред TribunaPlovdiv.bg: Не ограничаваме никой да си купи билет за дербито, искаме стадионът отново да е едно цяло

Представител на фенклубът на Локомотив отговори на информацията, която беше публикувана днес в Sportal.bg. Става въпрос за фен, който не е успял да се сдобие с билет за дербито в неделя между Локомотив и Ботев.

По този повод TribunaPlovdiv.bg потърси един от главните тартори на агитката на Локомотив Велин Терзиев – Нежния който заяви, че за въпросния материал не може да каже нищо, защото не е присъствал на конкретната ситуация.

“Няма как да кажа какво се е случило, защото не съм присъствал на стадиона, когато се е получила конкретната ситуация. Стадионът ни е с намален капацитет и затова искаме по някакъв начин феновете на Локомотив да се легитимират дали с членска карта или по друг начин.”

“Това е една добра възможност за закупуване на карти, не виждам нищо лошо в това. Все пак картите са за добри каузи, организиране на екскурзии за гостуване, правене на хореографии и др.”

“На изминалото дерби се видя, че има ефект от нещата, стадионът бе едно цяло. Подхождаме с уважение към всички фенове на Локомотив, но тези с картите са с предимство. Идеята ние е ясна, ние като фенклуб искаме само локомотивци в нашите сектори.”

“До колкото знам ни наричат шайка самозванци в този материал. Ок, но аз излизам с името си, а не с инициалите си. Приканвам всички фенове дали с карта или по друг начин да се легитимират като фенове на Локомотив, за да се сдобият с билети по най-бързия начин.”

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

8 Коментара

  1. Фен съм на Локомотив от 26г. и това което става на стадиона ни е безубразие. Няма никаква организация и не знам кой изобщо е измислил тази схема с купуване на билети. Който и да е , не си е свършил работата! Не е ли по лесно дни преди пускането на билети в продажба, фракциите да бяха изпратили искания за брой билети и следоваделно да им се дадат. Би трябвало да се знае бройката които са с карти, тоест да се заделят билети и за тях. Всички останали билети които оставят се пускат в продажба и това е.Искате отбора ни да играе Европейски футбол, тогава и ние трябва да мислим и действаме като такива. Благодаря!

  2. Днес си взех 2 билета, без да имам карта, без да показвам нещо което да докаже, че съм свързан с Локомотив. Даже и песен не ме караха да пея, така че явно не всяка информация, която се теражира е вярна!

  3. Ako chakash niakoi da ti go dopnese u vas niama da imash!!Prosto se obadi ili otidi s niakoi chlen na grupite ili fenkluba i shtew imash bilet!!!Za spravka tova sa okolo 600 choveka nemoje da ne poznavash nito edin!!

    1. ай стига с глупости и кво аз не мога да си купя билет заради тия така лИ?ми като нямам карта и нямам познат,който те да знаят???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker