Локомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив: Локомотив е любов, и е непонятен за примитивни организми

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) публикува позиция след вчерашното изказване на собственика на тима Христо Крушарски, който сподели, че “Локомотив през целия си живот е бил в едно средно положение освен 2004-а година“.

Крушарски: Локомотив Пд е най-интригантският отбор, който съм виждал!

Ето какво заявиха от фенклуба на “черно-белите”:

Любов, непонятна за посредствените!

Локомотив Пловдив не може да бъде вкаран в шаблонни и стереотипни измерения и нарицания. Той е неподвластен на дребнодушието и тесногръдието на властови механизми или управленски произволи.

През цялата си история Локомотив Пловдив винаги е бил неповторима симбиоза от одухотворени футболисти-творци и свободолюбива публика! Локомотив Пловдив е любов! Затова е велик клуб! Защото е закърмен, наложил се и пулсиращ с това велико чувство! То е непонятно за примитивни организми, определящи себе си като средняшки.

Нашата любов към черно-бялото райе е неподвластна!

Подобни

6 Коментара

  1. Вие изобщо не знаете къде се намирате. Хубаво му искате на Крушарски оставката, ама намерихте ли някой нов? С излишни пари и нерви? Или фенклуба е решил да поеме освен тактическата, стратегическата и финансовата част? Питам, защото все още не ми е известно да има клуб, който се издържа и развива от… на феновете приказките. Трябват пари и визия. Без тях „стълбът на футбола“ е обречен да бъде колче за домати.

    1. Абе не се ли умори, бе… Все едно и също да повтарящ под всеки коментар!Ми вземи че си понамачкай малко гънките ако въобще ги имаш, макар че се съмнявам щом толкоз жалиш за Крушата. Или парички взимаш, а?

  2. Абсолютно съъм съгласен с написаното под мен на 200%.Идва ми на ум нещо друго. Нали инвеститора Крушарски ще строи стадион… Ей такава козирка ще сложи на Спортклуб, като тази на снимката в началото на статията. Толкова са му мераците и възможностите!!!

  3. Круша, сбъркал си времето и мястото, пич!
    Ти си парашутист в Пловдив. Никога не си бил в Локото с футболни цели, няма и да бъдеш. Ти си стоиш кротко без да вдигаш много шум, в очакване да ти пуснат подаянията.
    Круша, ти си футболен евнух. Знаеш какво се иска, но не можеш. И с 50 манекенки да се обградиш, няма да станеш по-важен, каквито и локуми да разтягаш. С номера от епохата на „Балкантурист“ можеш да пробиеш в … „Балкантурист“. Ти си кукла на конци!
    Казваш, че в Локомотив става това, което ти кажеш. Изглежда само оглушително мълчиш, щото в Локомотив не се случва нищо. Нищо! Nihil! Това, което ти наричаш ред, за всички останали футболни хора е крещяща проява на недалновидност, неопитност, арогантност и самонадеяност. Три победи в три мача без значение, в два от които играем повече от час с човек повече, могат да спечелят доверието само на наивниците и на … ти си знаеш на кои. Преди това обаче постигна няколко пъти повече впечатляващи загуби.
    Усещаш, че нещо не е наред, но не знаеш какво. В Локото в Пловдив се иска да се държиш по друг начин. Селските тарикатлъци от времето на комунизма и комсомола са отживелица, нищо че отпадъци от каймака на помията на БКП все още се опитват да напомнят за себе си. Само че събират само шепа мухи, привлечени от смрадта в клоаката.
    Когато човек отива на място, където има сериозни планове, както ти заяви при идването си в Пловдив, той си облича най-хубавите дрехи. Ти дойде по джапанки и се обгради с хора с елеци. Ако това ти е парадната униформа, това е ясен знак, че си на грешното място. Ти нямаш място тук. Не и в Локото. Висока летва е за теб и разбиранията ти – и ти, и те принадлежите на миналото.
    Круша, и ти, и ние знаем, че не си от тук и си за малко. Затова опитай се в малкото ти оставащо време в Пловдив да държиш поведение, което макар и да ти е чуждо, ще замаже резила ти. Нищо, че си обул кафявите гащи, както се казва в един виц. Само още малко.
    Концесия, пари, крадене? Май пак прехвърляме проблема от болната глава на здравата. И между другото, за кражба говори крадецът. Май гузен негонен бяга. Казваш, че си вложил 8 милиона в Локото. Докажи го, като покажеш документ за платени данъци върху тези 8 милиона, които си вложил в клуба. Вложил, а не дал назаем. Още отсега чувам оглушителната тишина и … нови манекенки около теб. Да ти го крепят. Самочувствието.
    По времето на комунизма имаше лозунги, кой от кой по-тъпи и безсмислени. Любимият ми е „Мястото на всеки истински комунист е под земята.“ Иначе да си жив и здрав и да си гледаш старините по-далече от Локото. И да, мога да чета. На книгите, които аз съм прочел, ти даже и заглавията не можеш да им прочетеш.
    Казваш, че Локомотив е интригантски отбор. Така е, тук ще се съглася с теб. Само че ти не знаеш, че той стана интригантски с твоето идване. Ти докара този манталитет в Пловдив. На нас ни е чужд, на теб очевидно не. Ти обаче се чувстваш в свои води, когато плетеш интриги и обвиняваш другите за тях! На това са те учили, това правиш. Прави го, но не тук му е мястото.
    Наричаш Локомотив средняшки отбор. Така е, това, което не знаеш, е че ти го направи такъв. Всъщност, принизи го до собственото си ниво. А признанието ти, че е средняшки е признание, че и ти си средняк. Съжалявам, Круша, ама си е така.
    ЛОКО означава „любим отбор на културната общественост“. Каква заигравка на съдбата, Круша, баш на такъв отбор да те натресат. Отбор, сред чийто почитатели са художници, скулптури, актьори, все хора от културните среди. И баш на този отбор да те сложат теб. Малшанс и за две страни.
    Искам да се обърна и към всички черно-бели привърженици:
    Приятели, спомнете си как бранехме Локото и не сме се страхували от неприятности и неизвестности! Спомнете си какви мачове пред какви трибуни сме имали. Огледайте се около себе си. Хората, които не ги виждате по стадиона, не идват защото са отвратени от това, което се случва в Локото. Всички те са против сегашното ръководство и това е техният начин на протест. Хубав-лош, но е протест. Те са отвратени. А когато отвратените си отидат, остават отвратителните!
    Събудете се!

  4. Крушо, иди си с мир!
    За 4г с нищо не показа, че можеш да управляваш клуб от ранга на Локомотив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker