бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив: Група жълто-кафяви наркомани направи опит за предумишлено убийство

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) направи официално обръщение след като снощи привърженици на клуба бяха нападнати от запалянковци на Ботев (Пловдив).

След двубоят на “черно-белите” в София, група запалянковци се прибира от гостуването и при спирането на микробус в близост до ресторант Златната Рибка в Кършияка те са нападнати от въоражени фенове на Ботев. В резултат на схватката, привърженик на Локомотив е в тежко състояние и е с опасност за живота.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Фенклуб Локомотив изразява възмущението си от снощната криминална проява на група дрогирани и в очевадно нетрезво състояние криминални субекти, привърженици на жалко подобие на клуб от покрайнините на град Пловдив.

След предварителна подготовка и причакване в късните часове на вечерта група жълто-кафяви наркомани атакува с железни тръби малка група привърженици, които се прибират след мача в София. В резултат на тези предумишлени действия един човек, съпруг и баща, е с опасност за живота, а други двама са ранени.

Присъщо на страхливата душа на подлеца е да напада от засада, под прикритието на нощта и с нереципрочно въоръжение. За нас не е изненада, че тези престъпници са извършили опит за предумишлено убийство по този начин.

Надяваме се, че органите на МВР ще направят необходимото, за да могат извършителите на това криминално деяние да бъдат наказани и понесат силата на закона.

ОФИЦИАЛНО: Отложиха пловдивското Дерби!

ОФИЦИАЛНО: Отложиха пловдивското Дерби!

ОФИЦИАЛНО: Отложиха пловдивското Дерби!

Подобни

10 Коментара

  1. Добре е като нападате с италианци и руснаци, с десетки повече от жълто-черните привърженици, а на вас като ви ебът путката майчина циганска ревете… Голями ултраси няма що.

  2. Вие пловдивчани ли сте.Нямате срам.Това е самоигра.Живеете в един град ,на една улица на един етаж.Животни ли сте.Срамите Пловдив

  3. Чернобелите мърльовци да не реват като вдовица за хуй!Кога скачахте по10 човека на двама по спирките …забравихте много бързо,а да е*а майка ви наркоманска!

  4. Мангалите пикаят кръв пак, тежко въоръжени, метални прътове, самурайски мечове, моторни резачки, 30 на 3 и тнт

  5. След като си вдигнаха ръцете на магистралата при организиран бой…дебело подчертавам думата:”организиран” жълтите не можаха да понесат СРАМА и се очакваше, че ще търсят опит за реванш.Разбира се, че като страхливи и долни същества те няма да го направят, както си му е реда – организирано и от двете страни, а ще дебнат да го направят по най-подмолния начин.Присъщо е за жълтите да действат, като страхливци – или ще са въиражени с пръти, или ще скочат 30:3 защото при организиран бой си знаят, че ще бъдат бити и унижени, като на магистралата.

    1. Затова следващият път без вдигнати ръце. Да лазят по корем и да ви целуват краката никакви компромиси за жалката излет. Същото важи и за смешните чорбета дето чакат да има и трета страна там където трябва да са ек на ек. Които е запознат знае за какво става въпрос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker