бетано най-добър сайт за слот игри
Григор ДимитровДруги спортовеТенис

Федерер е твърде велик за Григор

Най-възрастният номер едно в историята на тениса Роджър Федерер показа за пореден път, че възрастта е само число. На 36 години и половина той победи за по-малко от част десет години по-младия от него българин Григор Димитров на финала на силния турнир в Ротердам.

Швейцарецът продължи да играе безпощадно срещу нашето момче и записа седма победа над него в седемте им мача. При това, тази беше една от най-убедителните за него – 6:2, 6:2.

Но трябва да се отбележи, че първата ни ракета изпитваше физически проблеми в течение на двубоя и те няма как да не са дали отражение, особено срещу може би най-великия тенисист в историята.

Така Маестрото, който се включи в надпреварата в Холандия, за да си върне първото място в ранглистата, което не беше заемал от 2012 г., го гарнира по най-сладкия начин, след като прибави 97-а титла в богатата си кариера.

Димитров пък за пореден път не можа да разкрие потенциала си срещу този съперник, с когото беше сравняван в най-ранните години от кариерата си. Той му беше равностоен единствено в началото на мача.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker