Локомотив ПловдивСтатистикаФутбол

Факти и цифри преди Витоша (Бистрица) – Локомотив (Пд)

Витоша (Бистрица)

Витоша регистрира 14-та загуба от началото на сезона в миналия кръг.

Тимът на Костадин Ангелов все още не познава вкуса на успеха в историята си в Първа лига. Трите спечелени точки на тима са при домакинства равенства.

Отбраната на тима е допуснала 40 гола – най-много от всички останали отбори в Първа лига. Витоша има най-слабата атака в шампионата с 8 отбелязани попадения. “Бистришките тигри” не са реализирали гол в пет от последните си шест мача.

Тимът не намира вратата на съперника в 11 мача от началото на кампанията. Отборът от Бистрица запази само два пъти вратата си без гол от началото на сезона. От 4-ия кръг на първенството тимът на Витоша не е напускал последното място в класирането.

За първи път през сезона футболист на Витоша получи червен картон в миналия кръг. Без червен картон от началото на сезона продължават само Берое и Дунав.

Григор Долапчиев отбелязал половината попадения за тима – 4 и е водещият реализатор на отбора. Само четирима футболисти са намирали вратата на съперника за Бистрица. По-малко различни голмайстори има единствено Септември – трима. Румен Гьонов е взел участие в 15 от 17-те двубоя на тима, като е записал пълни 90 минути.

Наказани: Даниел Кутев

Последен мач: Лудогорец – Витоша 3:0

Локомотив (Пд)

Локомотив e в серия от 3 поредни загуби без отбелязан гол. За втори път от началото на сезона “черно-белите” допускат 3 поредни загуби. Последната негативна серия бе през септември, когато “смърфовете” отстъпиха последователно на Пирин, Славия и Ботев.

Новият старши треньор на “черно-белите” Бруно Акрапович все още няма успех начело на тима, като записа три поражения, откакто е начело на отбора.

“Смърфовете” имат само един успех в последните си 6 гостувания срещу Берое с 2:1. В останалите срещи “черно-белите” записаха 5 загуби. Локомотив е един от трите отбора с най-много загуби като гост – 5. С повече поражения от “смърфовете” на чужд терен са Дунав (6) и Витоша (9).

Нападението на “черно-белите” бележи трудно навън – 5 гола. Единствено Етър (4) и Витоша (2) са отбелязали по-малко попадения при своите визити. Отбраната на тима е допуснала 16 гола като гост. Единствено Витоша има повече инкасирани попадения на чужд терен (25).

“Смърфовете” имат 4 “сухи” мрежи през сезона. Само Етър (3) и Витоша (1) имат по-малко мачове без допуснат гол.
Локомотив няма постигнат обрат от началото на сезона. “Черно-белите” са загубили всички мачове, в които са допуснали първи гол.

“Черно-белите” не са завършвали наравно в 14 поредни мача. Последното реми е срещу Лудогорец в Разград. Димо Бакалов е водещият реализатор на тима с 4 гола. Нападателят не се разписва в 3-ти пореден двубой. Веселин Марчев е взел участие във всички 17 срещи до момента, като в 13 от тях не е пропуснал нито минута игрово време.


Групата за мача
: Илко Пиргов, Мори Диау, Димитър Везалов, Мохамед Муса, Пламен Николов, Асен Георгиев, Архан Исуф, Раян Фрикеше, Димитър Велковски, Игор Банович, Ванчо Траянов, Парвизджон Умарбаев, Дани Кики, Симеон Райков, Веселин Марчев, Димо Бакалов, Дино Мартинович, Халед Аяри

Последен мач: Локомотив – ЦСКА – София 0:1

Двата тима ще се изправят един срещу друг за втори път в българския футболен елит. В първия мач от сезона в Първа лига Локомотив се наложи с 3:1 над Витоша в Пловдив с голове на Дино Мартичнович (4), Парвиз Умарбаев (37) и Дани Кики (67).

Локомотив в преследване на първи три точки срещу непретенциозен противник

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker