бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Учителка пише шестици на ботевисти, къса локомотивци на теста

Футболната война Локо – Ботев се пренесе в училище ден преди дербито между двата отбора в турнира за купата. Свадата вдигна напрежението в Професионалната гимназия “Петър Парчевич” в Раковски. Часове преди двата тима да премерят сили на терена, в редакцията на “Марица” се получи сигнал, че преподавателката по физика и химия Пауна Колева дели учениците си според клубната им принадлежност. Шестиците били за запалянковците на Ботев, а двойките – за локомотивците, пише “Марица”.

Самата учителка била заклет фен на “жълто-черните”. Тя дори ходила на работа с шалчета и значки на клуба, разказа колегата  Петър Атанасов. Според него миналата седмица осмокласникът Венко Нарлийски, който играел в юношеския отбор на “Вихрен” Белозем, получил двойка на входното ниво по физика. Дали на шега или на сериозно, Колева му казала, че двойката ще се превърне в петица, когато стане фен на Ботев, споделило момчето пред Атанасов.

Преподавателката категорично отрече да е изявявала футболните си пристрастия в класната стая, а още по-малко от това да зависи успехът на учениците . Тя не скри, че като дете редовно ходела с баща си на стадиона и симпатизира на Ботев, но определи сигнала като грозно натопяване. Венко наистина изкарал двойка, но тя пази писмената работа като доказателство, че момчето е заслужавало за толкова. Самата тя му издействала безплатни учебници, които Католическата църква купила в началото на учебната година, тъй като ученикът бил социално слаб.
Директорът Петър Карпаров добави, че никога не е виждал колежката си да парадира с футболни пристрастия и до момента при него нямало каквато и да е жалба срещу 51-годишната учителка.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

5 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker