Локомотив ПловдивФутбол

Узунов: Ред е Левски да загуби на Лаута, няма развитие около новия треньор и нов собственик

Бившият административен директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов, който в момента помага на новото ръководство в управленските дела, заяви, че очаква тимът да победи и Левски, след като в последния кръг надигра Литекс у дома с 2:0.

“Целта ни е да стабилизираме финансово клуба. В отбора има настроение. Усмивки не липсват. Колективът поне е сплотен. Няма дрязги и групички. Мачът с Левски, както и всеки до края, е много важен. Да се надяваме, че момчетата ще повторят играта от двубоя с Литекс. Така че сега е ред на Левски да загуби на “Лаута”, пожела си бившият международен съдия.

“Засега няма развитие относно бъдещето на новия старши треньор. Момчетата, които ръководят клуба, гледат прецизно, допитват се, не бързат. Трябва да се избере най-правилното решение. То, разбира се, включва и оставането на Христо Колев-Бащата, но трябва да се намери човек с лиценз за “А” група. Това бави работата. До края на месеца обаче трябва да имаме решение”, каза Узунов, цитиран от “Тема Спорт”.

Относно напускането на члена на Съвета на директорите на Локо (Пд) Константин Думанов той бе лаконичен.

“Личностните конфликти и интереси не ме вълнуват”.

Атанас Узунов заяви, че все още няма развитие около въпроса за бъдещия генерален спонсор на клуба.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker