Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Узунов: Няма по-хубаво преди Нова година от това да победиш Ботев (Пд)

Административният директор в Локомотив Пловдив и бивш наш международен съдия Атанас Узунов направи интересно изказване относно предстоящото градско дерби срещу Ботев, което е на 4 декември (вторник) от 17,30 часа на Лаута.

“Да, наистина е лошо, че мачът е през седмицата и се очакват неприятни метеорологични условия. Момчетата са наистина концентрирани, надяват се да излязат с успех от този мач. Искат да зарадват феновете предколедно с подарък”, заяви Атанас Узунов.

“Мачът си е рисков. Затова в деня на мача билети на касите няма да бъдат продавани. С Ботев още преговаряме как ще си получат билетите – дали на нашите или на техните каси. Наистина ще гоним дубъл над Ботев. Няма по-хубаво нещо преди Нова година от това да победиш съгражданите от Пловдив”, каза още бившият международен рефер, цитиран от Дарик радио.

“Собственикът Христо Крушарски ще се върне преди Коледа, така че най-вероятно, ако отборът се представи достойно в трите мача и си заслужи място в челната шестица, би могъл да получи коледни подаръци”, предположи Атанас Узунов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker