ДюшИз градаФутбол

УЕФА помага с 1 милион за Евро 2015, мачовете на живо по Евроспорт

УЕФА ще помогне с 1 милион евро за организацията на Евро 2015 за юноши до 17 години, което ще е у нас. Останалите средства трябва да дойдат от държавни и общински бюджети.

Пловдив вече обяви, че са предвидени над 1,45 милиона лева за реконструкция на стадиони и организация. Не само за мачове, а и за бази на отборите.

Общият бюджет на първенството няма да надхвърли 3 милиона евро. А точно Пловдив ще изнесе огромната тежест на турнира догодина.

Откриването е на 6 май, финалът е на 22 май – все в Пловдив, както и всички мачове след 1/4-финалите. Турнирът ще е с 16 отбора.

В началото първенството ще има два центъра – Център „А“ – Пловдив, и Център „Б“ – Бургас. Отборите ще бъдат разделени на 4 групи по 4, като първите два от всяка група се класират за четвъртфиналите.

Осем отбора от две групи ще са базирани в Пловдив, другите 8 – в Бургас. На финала със сигурност ще присъства Мишел Платини, шефът на УЕФА.

Идеята е мачът за титлата да се играе на новия стадион „Христо Ботев“, който се строи в момента и се планира да е завършен около март 2015-а.

Домът на „Ботев“ се издига с бързи темпове и засега има гаранции, че ще е готов да приеме финала на Евро 2015.

Мачовете от турнира са планирани за излъчване по тв канала Eurosport. Надпреварата ще е огромна реклама за България. Затова и организацията върви още от избирането ни за домакин преди 2 години.

Труд

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg