бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Тъжен ден за всички спартаклии

На днешния ден почина Пламен Панев – фен на Спартак, български театрален и филмов режисьор. Привържениците на клуба изказаха съболезнованията си в официалната страница на отбора:

“Днес, само на 51 г., ни напусна един истински спартаклия – Пламен Панев, председател на Инициативния комитет за” Спасение на Спартак Пд”. Известен български театрален и филмов режисьор, до последния си дъх не спираше да работи и подкрепя каузата да види любимия си Спартак, там където му е мястото, а той знаеше – сред най -добрите!

Мъката е дълбока в нас, истинските спартаклии. Каквото и да кажем, ще е малко на фона на цялата му любов и подкрепа, която оказваше винаги и по всяко време, независимо от професионалните му ангажименти!

Както се казва “Самият живот е футболен мач”. Ти излезе рано от този мач, но ние феновете на Спартак Пд, не се разделяме с теб, а заедно продължаваме каузата, за която толкова много жадуваше. Спартак Пд сред най-добрите!!!”

ПОЧИВАЙ В МИР ПРИЯТЕЛЮ! ДЪЛБОК ПОКЛОН!

Инициативен комитет за Спасение на Спартак Пловдив, Фен клуб “Тодор Диев” при ПФК Спартак Пд и от всички привърженици на “гладиаторите”!

Подобни

2 Коментара

  1. Напротив, той видя много хубави моменти с отбора, просто си отиде в един много тежък момент. Той беше един от двигателите на нас феновете, много тежка загуба.

  2. Много много жалко! Жалко, че такъв фен не видя нищо хубаво със своя любим отбор в живота си! Светла му памет и дано Спартак в най-скоро време от отново да бъде развиващ се клуб! Съболезнования!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker