Локомотив ПловдивТопФутбол

Тунчев: Терените ни попречиха да играем така, както искаме! От физическа гледна точка сме добре

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев сподели впечатленията си от победата над Хебър в последната контрола на тима преди подновяването на шампионата.

“Получи се един хубав мач. Отборът на Хебър е един сериозен отбор, който е кандидат за влизане в Първа лига. Проверката беше сериозна. Доволен съм от старанието на момчетата. Създадохме няколко ситуации, отбелязахме само един гол, но радващото е, че ние не допуснахме такъв.
Ако мога да обобщя до голяма степен терените не бяха това, което очаквахме. Те ни попречиха да развием нещата, които искахме. Също така попречиха и на начина на игра, който искахме да практикуваме. Но ако погледнем нещата от физическа гледна точка сме добре.
Разбира се, че съм доволен от трансфера на Боруков, той е младо момче, перспективно. Видяхте какъв сезон направи с Етър. Там показа, че е добър нападател. Радващо е, че успяхме да го привлечем в нашия отбор. Така конкуренцията ще е по-голяма.
Очаква ни труден мач срещу Левски. Към момента отбора на “сините” е в голям подем, а има и еуфория сред техните привърженици. Очаква ни тежък мач, но ние ще се постараем да се подготвим за него”, завърши Александър Тунчев.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker