Локомотив ПловдивТопФутбол

Тунчев: Напрежението е в отбора на ЦСКА, ще направим всичко по силите си за да завършим втори

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори преди предстоящия изключително важен двубой с ЦСКА-София, който до голяма степен ще реши, кой ще грабне сребърните медали.

“За момента това се оказва най-важният и най-интригуващият мач. Вчера имахме възстановителна тренировка. От днес почваме да мислим изцяло за ЦСКА. Гледахме мача на “червените”. Видяхме добрите неща. Ще запознаем момчетата с начина, по който ЦСКА играе. Ще се опитаме да вземем максимума в събота”, започна той.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“За съжаление Салинас няма да можем да го използваме до края на сезона. Изпратихме го вкъщи. Да се надяваме, че останалите, които имат болежки ще са на линия. Първоначално имаше пукната частица на длънта. След това изкара COVID-19. Сега има болки в рамото. Петър Витанов имаше проблеми. На първо място е здравето на играчите. Той каза, че се чувства добре и за това игра срещу Берое. Кристиан Илич почувства напрежение срещу Лудогорец в бедрото, но мисля, че ще е готов за двубоя. Мартин Луков стартира натоварнания според предписанията на лекарите. Той взима участия в тренировките на вратарите, но е рано да влиза в игра”, каза още Тунчев пред “Дарик радио”.

tribunasofia

“Не мисля, че ще има някакво напрежение. Може би напрежението ще е при тях, тъй като след три дни те играят финал за Купата на България. Ние ще направим всичко по силите си да завършим втори, но и третото място ще е успех за нас”, каза Тунчев. “Това, че мачът с ЦСКА 1948 бе отложен не ни попречи много. В движение прекроихме програмата”, добави треньорът на Локо.
“Разговаряли сме за селекция. Чакаме нашия президент да се прибере и тези дни ще обсъдим ситуацията в клуба и до колко ще можем да се разпростираме. Диниш Алмейда е много важен играч за нашия отбор. Той е класен играч, който внася спокойствие в защитата, но и е активен в изграждането. Вкарва и голове. На този етап няма нищо сигурно. Може би вероятността да го задъжим е по-малка от тази да си замине”, каза Тунчев.
bet365
“Да, Ванчо Траянов се завърна като скаут. Имаме нужда от такъв човек като него да може да обикаля и да гледа за млади играчи българи. Това е и желанието на нашия президент. Даже не знаех кой ще е съдия на мача в събота. Не мисля, че реферът ще окаже влияние на двубоя. След ВАР съдиите се справят доста по-добре”, добави треньорът на “смърфовете”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker