бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Тунчев: Дълго чакана победа! Важно е да продължим да вкарваме, имаше разговори с Иса и Тонев, но…

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира първата победа на своя отбор на “Лаута” от май месец, предаде репортер на TribunaPovdiv.bg от “Лаута”.

“Много чакана победа е това. От много време ни бягаше тя, но с нашата настоятелност и постоянството ни нещата се получиха. Имахме шансове днес и успяхме да си ги вкараме. Имаше малко късмет днес, без това нещо не може. Ние създаваме много ситуации, но ако нямаме късмет, няма как да се получават нещата.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Много се радвам, че вкарахме тези два гола, особено когато те са от нашите нападатели. Това е фактор, който е важен. Не мисля, че имаше притеснение в нашия отбор, тъй като ние диктувахме целия мач. През първото полувреме бяхме по-добрият отбор. Пирин имаха само една ситуация и това бе с техния гол.

Допринася тази победа за нашето настроение. Но нека да погледнем, че след два дни имаме нов мач, който е сериозен. Трябва да работим и да се опитваме да ставаме все по-добри и по-добри. Добре видяхте, че ние бяхме по-активния отбор на терена.

Паузата за националните отбори ни повлия добре, тренирахме добре. Няма умора при нас. Идват трудни мачове сега, но ще сме готови. Не успяхме да се съхраним след тази преднина, но важното е, че записахме победа.

bet365

За първи път чувам за Иса и Тонев. Да, имаше разговори преди с тях, но дотам. Нямаме възможност за нови футболисти сега, освен, ако не са свободни агенти. Искам да видя стабилен Локомотив, който да върне нашите фенове на стадиона. Трябва да си вкарваме головете, за да можем да се наслаждаваме от играта.”, завърши Тунчев пред репортер на TribunaPovdiv.bg.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker