Ботев ПловдивФутбол

Трибуна Бесика готова за дербито с Ботев

Привържениците на Локомотив Пловдив могат да получат подарък за дербито на града с Ботев Пловдив.

Както вече е известно, собственикът на клуба Христо Крушарски, има сериозни намерения да изгради временна трибуна,  която да бъде поставена на мястото на премахнатата “Трибуна Бесика”. Тези свои планове, вчера официално бяха обявени от Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК).

Сега на ход е следващата крачка, а именно да бъде поръчана изработката на самата трибуна. По нашата информация, то вече мястото е било огледано от фирма, която се занимава с изработката на такива конструкции и се очаква до средата на другата седмица такова съоръжение да бъде поръчано.

Самият Христо Крушарски тази сутрин ни сподели, че има желание трибуната да бъде в готов вид до Дербито с Ботев (Пд), но крайното решние ще вземе Общината – шридическото лице, което в момента се явява единственият собственик на стадиона в парк “Лаута”.

“И за построяването на трибуната чакам разрешение от Общината. Колкото и желание да имам, трябва да ми бъде позволено да го реализирам. Раазбира се, искам всичко да е гтово за Дербито”, отсече Крушарски пред нашия екип.

Дербито с Ботев (Пд) е на 20 ноември на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker