бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Тошко Неделев преди дербито: Ще стискам палци за Ботев, радвам се за тях

Бившият нападател на Ботев Тодор Неделев за пореден път се свърза с неотдавнашните си съотборници от отбора преди дерби с Локомотив (Пд), съобщава „Меридиан мач“.

Той следи през интернет всичко, което се случва в любимия му отбор, и пожела успех на Данчо Христов и компания. Неделев е изразил съжаление, че няма да може да гледа срещата, тъй като ще играе за втория отбор на Майнц 05. „По време на дербито ще се връщаме след гостуване, но ще стискам палци за Ботев”, заяви Неделев. „Тимът е в добра форма и се надявам да бие и да зарадва публиката. Хубаво е, че сега съставът е изграден от млади момчета от България и въпреки това се представя силно в първенството”, добави националът.
По отношение на статута му в Майнц 05 Неделев заяви: „Радвам се, че вкарах първия си гол и че играя редовно, макар и за дублиращия отбор. Вече имам доста мачове и се надявам в скоро време да почна да играя и за първия отбор”.

Всички материали от дербито може да видите в секцията „Дербито на България“.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker