Извън БългарияЛокомотив ПловдивФутбол

Тотнъм с кошмарна програма! На Острова измислиха как да им спестят проблемите

Много трудно начало на сезона предстои за английския гранд Тотнъм. “Шпорите” имат изключително натоварен график за началото на новата кампания и това със сигурност буди притеснение в клуба. Това е и една от основните теми в медиите на Острова.

Програмата на момчетата на Жозе Моуриньо показва, че тимът ще трябва да изиграе 8 мача за 18 дни, а ако “шпорите” елиминират Локомотив (Пловдив) ще трябва да изиграят 9 двубоя за по-малко от три седмици.

Новата кампания за Тотнъм започва с домакинство на Евертън на 13 септември. Само четири дни по-късно лондончани пристигат в Пловдив за сблъсъка срещу Локомотив във втория квалификационен кръг на Лига Европа. В Англия изчисляват, че футболистите, водени от Жозе Моуриньо, ще пропътуват около 5000 хиляди километра общо до България и обратно.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Три дни след визитата на “Лаута”, пред отбора от Северен Лондон предстои ново гостуване – на Саутхемптън на 20 септември. Само два дни по-късно пък “шпорите” трябва да играят в третия кръг на Carabao Cup (Купата на Лигата).
Ако лондончани успеят да преминат през Локомотив, то те ще трябва да пътуват отново до Балканите, където на 24 септември ще трябва да се изправят срещу победителят от двубоя Ботошани (Румъния) и Шкендия (Македония) в третия квалификационен кръг на Лига Европа.
На 26 септември Тотнъм посреща Нюкясъл в сблъсък от Висшата лига. Три дни по-късно ще играе в 4-ия кръг на Carabao Cup. На 1 октомври е плейофът за влизане в групите на Лига Европа, а на 3 октомври „шпорите“ гостуват на Манчестър Юнайтед.

В Англия пък на една от страниците в социалната мрежа Фейсбук бе публикувана програмата на “шпорите”, както и решение на проблемите със сгъстения цикъл от мачове. “Поне, когато бъдат победени от Пловдив, няма да се тревожат за двубоите в Лига Европа”, гласеше текста към снимката.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Един Коментар

  1. Англичаните нямат никакъв проблем да играят в сгъстен цикъл…това не са българските отбори!
    Дори и с третия отбор да излезнат Тотнъм ще бият всеки отбор в България!
    Какъв футбол се играе при нас? Каква подготовка провеждаме и какви футболисти имаме, та сме тръгнали да си мерим пишките с големите! Айде не се излагайте, моля ви се!

    1
    3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker