Ботев ПловдивФутбол

Тонев: 90 % от момчетата се сринаха след първите 3 мача, дано доживеят феновете да имат хубав стадион

Футболистът на Ботев (Пловдив) Александър Тонев бе избран за играч №1 на 16-ия кръг в efbet Лига. Днес нападателят получи наградата си в столичния Пресклуб “България”.

Тонев спечели анкетата сред футболните треньори и специалисти. В 16-ия кръг на първенството Ботев се наложи с 1:0 над Левски, а победното попадение реализира именно Тонев, като това бе негов първи гол в родния елит от 2011 година насам.

“Атмосферата в Ботев и преди и сега си една и съща, но началото на сезона много лошо ни повлия и малко или много се сринахме психически. След смяната на треньора си казахме, че няма какво да загубим, а само да спечелим. Мисля, че така все по-добре ще се представяме. Нямахме късмет първите два-три мача. 90% от момчетата се сринаха и оттам дойде това нежелание за игра”, заяви Тонев на пресконференцията пред журналисти.

“Малко или много Ферарио Спасов ни вкара настроение в съблекалнята. Накара ни да се отпуснем и тези, които сме извън терена, да сме и на терена. Ботев е адски голям отбор – клуб с минало и бъдеще. Дано доживеят феновете да имат хубав стадион, тогава съм сигурен, че той ще се пълни”, каза още нападателят на Ботев (Пд).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker