АкадемикБаскетбол

Томислав Минков: На тренировки се справяме добре, но на мачове все едно ни няма главите

Баскетболистът на Академик Пловдив Томислав Минков сподели мнението си след загубата на своя отбор като гост на Рилски спортист в среща от седмия кръг на НБЛ.

„Не можахме да отговорим на агресията на Рилски спортист. Те влязоха по-концентрирани, ние не бяхме фокусирани и, когато си с къс състав, като гост, трудно се получава. Това е резултатът. Ние обаче гледаме само напред.

Има много време, за да се напаснат нещата. Контузените играчи ще оздравеят и се надявам, че нещата ще стават все по-добре и по-добре. Като цяло работим доста върху защитата. Смятам, че се справяме добре на тренировки, но на мачовете все едно ни няма главите.

Не сме фокусирани, както казах, и допускаме много лесни точки. След Нова година обаче, когато всички оздравеят, мисля че Академик ще покаже друго лице“, сподели Минков.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker