Локомотив ПловдивТопФутбол

Томаш: Ще трябва да си поговоря с играчите по-сериозно за отношението! Целта е да играем с бързи подавания

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира успеха на своя отбор с 2:1 над Славия, който върна “черно-белите” в борбата за Топ 4.

“Искам да поздравя моите футболисти за победата, но ще трябва да си поговорим по-сериозно за отношението към мача. Доволен съм от победата, но от играта има много какво да се желае.
Основната идея си остава същата. Да играем бърз футбол, с бързи подавания, но на тези футболисти им трябва самочувствие. И предната победа и тази победа не са плод на чисто футболните качества.
Доволен съм от Петков. Отборът го прие бързо. Аз съм треньор, няма какво да коментирам избора на вчерашния Конгрес”, завърши Александър Томаш.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker