Локомотив ПловдивТопФутбол

Томаш: Всеки иска да е треньор на Реал Мадрид! Клубът трябва да се замисли сериозно какви ще са целите през новия сезон

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира загубата на своя тим от Лудогорец с 0:3 в Разград в среща от плейофите в Топ 6.

profittips-the best football tips

“В тези мачове, които останаха даваме шанс на всички, за да видим кой заслужава да остане. Лошо начало, ние си отбелязахме два гола. Това ни е нивото, вижда се разликата от мача през първия полусезон, когато завършихме наравно тук (1:1).
Нямаме нищо общо с играта, която показвахме. Клубът много сериозно трябва да се замисли какви ще са целите през новия сезон. Ако искаме да развиваме футболисти, целите ще са други. Всеки иска да е треньор на Реал Мадрид, но това са футболистите ни и трябва да ги подкрепяме.

profittips-the best football tips

Моите цели са да спечелим титлата и Купата, но… Нещата са такива каквито са”, допълни още старши треньорът на пловдивчани.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker