Ботев ПловдивНационалиФутбол

Терзиев и Гамаков вече тренират наравно със своите съотборници

Младежките национали на Ботев (Пд) Радослав Терзиев и Милен Гамаков се присъединиха към съотборниците си, след като приключиха ангажиментите им със селекцията на България до 21 години, съобщава официалният сайт на пловдивския клуб.

Двамата взеха участие при победите на младежите в квалификационните срещи над Румъния (2:0) и Люксембург (3:0), записвайки пълни минути на терена и в двата мача. Терзиев и Гамаков се завърнаха в Пловдив в добро здравословно състояние и участваха пълноценно в тренировката на “канарчетата” два дни преди двубоя срещу Литекс в събота (12.09)

С проблеми в състава на “жълто-черните” продължават да бъдат Серкан Юсеин и Валентин Галев, както и Мариян Огнянов, който със сигурност пропуска двубоя с “оранжевите”.

В петък “аканрчетата” ще проведат последното си занимание преди срещата от 8-ия кръг на “А” група. Тренировката е с начален час 18:00, като след нея ще бъде определен и разширения състав за мача, който ще остане на режим в клубната база.

Снимка: gong.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker