бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Тервел Златев: Започваме да разглеждаме оферти за нов треньор

Новият изпълнителен директор на Ботев Пловдив Тервел Златев коментира последните събития в клуба. „Пуснахме официално уведомление в сайта, че трудовите договори на спортно-техническия директор Димитър Димитров и старши треньора Станимир Стоилов са прекратени и от днес те не са наши служители. Техните ангажименти към Ботев от тук нататък са прекратени. Това е тяхното изрично желание, изрична молба и ние я уважихме. Изненадани сме като ръководство на клуба. Не сме имали такива индикации или такава информация. Днес се проведе при нас работна среща, на която те изказаха това желание и на нас не ни остана нищо друго освен да го уважим. Изтъкнаха лични мотиви и казаха, че двамата ще публикуват личните си мотиви в медиите. Изразиха задоволство от работата си, от условията, които са имали за работа и се разделихме приятелски“, заяви Златев пред Гонг.

„Ние буквално преди два часа разбрахме за желанието и на двамата. Напуска целият спортно-технически щаб и на спортния директор, и на старши треньор. Така, че тепърва ще се захващаме с оперативна работа да разглеждаме кандидатури. Разбира се те ще минат и през съвета на директорите и ще се стигне до някакво решение. Но сега сме ограничени от към избор, заради малкото време. Убеден съм, че ще се вземе най-правилното решение. Има достатъчно специалисти в нашата школа, които дори като резервен вариант може да се наложи да помогнат и да започнем подготовка с тях, защото ние няма да имаме друг избор. Това са професионалисти на високо ниво“, коментира още Тервел Златев и продължи:

„Тепърва ще се разглеждат оферти и ще работим, за да имаме в петък нов старши треньор, с нов щаб, който да посрещне футболистите и да ги изведе на първа тренировка. Няма нови футболисти, които да са привлечени към момента в клуба. Нямаме окончателни трансфери. Все пак работим от два дни, а трансферите изискват повече време. А с привличането на нови треньори, то тяхното желание ще е различно. Изпратени са и покани към чужденците и са направени всички организации за прибирането им, така че нищо не се отлага към този момент. Не мога да кажа мнението на собственика Цветан Василев, защото не разполагам с него. Предполагам ще е изненада и за него, ако е разбрал.“, завърши новият шеф в Ботев за Гонг.

Още за напускането на Мъри и Херо:

Официално: Мъри и Херо напуснаха Ботев 

Мъри напусна Ботев, Цветан Василев каза „Да“ на оставката (обновена) 

Херо също хвърли оставка

Ботев кани Ивайло Петев за треньор 

Представят Петев днес в Азербайджан, подписвал за две години?

Помощниците на Мъри също си стегнаха багажите

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker