Ботев ПловдивФутбол

Тервел Златев: Видолов не искаше да поеме отбора, пари от КТБ не са давани на кредит

Тервел Златев също говори по време на пресконференцията на “канарчетата” на която бе представен Велислав Вуцов за новия старши-треньор на отбора.

“Надявам се, че това представяне ще е последното ни представяне и ще бъде един дългосрочен проект. Знете, че г-н Пенев преди седмица обяви своето решение да не продължи работата си в клуба. Тогава ръководството реши да даде шанс на Коце Видолов да сформира щаб, с който да ни запознае и неговите идеи за работата му в клуба. За съжаление не получихме от г-н Видолов подкрепа да сформира свои щаб. Това решение не е аргументирано пред нас. Днес окончателно го изслушахме, но не чухме неговото категорично решение да започне работа в клуба. Вариант две бе Велислав Вуцов, който мигновено реагира на нашата покана. Обсъдихме концепцията на работа защото както знаете ние ще градим един проект в дългосрочен план. Това е един доста труден и амбициозен проект, на който г-н Вуцов откликна положително. В негово лице срещаме един човек, който е пределно мотивиран да поведе отбора в една положителна насока. Надявам се, че цялата жълто-черна общественост ще го подкрепи.

Ние номинирахме него (бел. ред Видолов) като човек, който да оглави щаба на Ботев. Знаехме, че той разполага с “А” лиценз, но има и много други начини, по които той да остане в клуба като треньор въпреки, че няма този лиценз. Ние имаме много треньори с “Про” лиценз, които можеха да помогнат в този момент. Желанието на цялата жълто-черна общественост бе този човек да поеме тази отговорност и ние му я дадохме. Първо беше 24 часа срока, след това след мача със Сан Марино, но днес след разговора той отново не даде положителен отговор за това предложение.

В момента всяко едно евро, което влиза в касата на клуба ни е много ценно. Но ние ще направим всичко възможно да преодолеем този проблем. До скоро тези хора бяха доволни когато Ботев бе златна мина, но сега вече те не могат да предприемат някакъв компромис. В отбора останаха само истинските мъжкари. Аз и Джиджев надявам се и Вуцов ще сме хората, които ще останат до последно тук в Ботев.

Пари от банката на кредит не са давани. Те са били под формата на спонсорство. В момента влизаме в икономичен режим. Няма чужденци, които искат да останат. ТВ7 може да предава мача. Нямаме финансови претенции. Само молим да намалим да бъде излъчен той в HD формат”, заяви Златев.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ОТ ЦЯЛАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ВИЛИ ВУЦОВ В TRIBUNAPLOVDIV.BG

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker