Локомотив ПловдивФутбол

Тема Спорт: Локо (Пд) е в задънена улица, феновете изнемогват

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е попаднало в задънена улица по отношение намирането на нов финансов благодетел, пише “Тема Спорт”. Шефовете на “черно-белите” засега удрят на камък в опитите си да ангажират някой с издръжката на клуба. Надеждите на “Лаута” бяха, че до края на месеца ще решат проблема, но той продължава да виси със сериозна сила.

Феновете все повече изнемогват с намирането на средства, като се стигна и до забавяне на плащанията към футболистите. Към момента играчите и треньорският щаб имат да получават по едно възнаграждение. Закъснението е две седмици, което е нищожно на фона на тези в други отбори в елита, но на вратата чукат и други текущи плащания.

“Засега няма нищо около намирането на нов собственик. Каквото и да кажем, няма да кореспондира на сто процента с истината. Търсим, но е трудно”, заявиха от управата на “смърфовете”.

Единствената надежда за Локомотив си остава местният бизнес, като всички на “Лаута” се надяват, че той ще протегне ръка. По-сериозно развитие по темата се очаква преди коледните празници.

От управата на Локомотив пред TribunaPlovdiv.bg за спекулациите относно нов собственик 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker